DvdAerox
Tržnica :
( 0)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: tamo di ima alata
MojSkuter: trkaca
Auspuh: x tech 59
Ostalo na skuteru: malossi multivar, malossi kevlar
|
 |
« Odgovor #60 : 31 Listopad, 2008, 14:55:58 » |
|
haha, ja mjenjam tolko puno djelova da ni ne stignem napravit servis.... jedino sta promjenim su pakne!!!!!!!!!! sve drugo dolazi-odlazi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Iwo SR Tuono
moderator
Tržnica :
( +2)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: Rijeka
MojSkuter: DiTech Morini 70 2003
Auspuh: rezonira na oko 8000 o/min
Kit: Polini 4 suzuki based engine
Ostalo na skuteru: ima ženski ima sve
Kaciga: na glavi 0-24h
ŠTAÆEMO ROÐO REJSING TIM
|
 |
« Odgovor #61 : 31 Listopad, 2008, 16:12:57 » |
|
Ma 50ccm skuter da je moj bi odvezao samo na prvi servis, skidanje blokada i to je to, sve dalje treba radit sam na tim poznatim mašinama piaggio/minarelli/morini, a veæ 125 4T i veæe kubikaže nebi doma sam dirao prvo jer se ne kužim oko toga a drugo jer su skuplji dosta dijelovi pa ako se nešto pokvari zbog moje nestruènosti to bi bio skup danak,bolje odvest u provjereniji neki servis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Štaæemo roðo 
Aprilia SR 70 DiTech 2003's Tuono Replica
|
|
|
R3nchi
Tržnica :
( 0)
forumski skejter

Spol: 
Mjesto: Osijek
MojSkuter: Gilera runner
Auspuh: Nardo
Kit: Stage 6 70cc
Ostalo na skuteru: Malossi 2000 variator, Personalty..
|
 |
« Odgovor #62 : 10 Svibanj, 2009, 10:12:22 » |
|
1. SKUTER-yamaha Aerox 2. SERVIS I GRAD-Škaromoto Osijek 3. KOLIKO KM-1000km(promjenjeno ulje i opran filter) 4. CIJENA-250kn 5. UTISAK (usluga i cijena)-zadovoljan uslugom,jedan od jeftinijih servisera u Os
A sad iskustvo iz Kridome u Os Aprillia Ditech-zamjenjena svijeæica i opran zraèni filter(motor je pod garancijom) cijena:650kn!!!!Na raèunu je posebno naplaèen servis za zamjenu svijeèice i servis za promjenu ulja???To je 250kn svaki i uz to je još naplaèeno sat vremena rada servisera posebno?Ja ga pitam kaki je to poseban servis za zamjenu svjeèice a on kaže to je za ruke zato što je popravio?Šta je popravljo ak je samo zamjenio svjeèicu i opro filter??Kreteni!!I jer istina da pod garanciju spada samo mašina a ne dijelovi kao što je crijevo od koènice koje je samo puklo? Bježite od Kridome!
Prijatelju za takve stavri postoji jedna carobna rijec.. DRZAVNI INSPEKTORAT!! PA da vidis kako se odmah sve moze i hoce!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sad ukrstene rijeci ne mogu da rjesim, ne pitaj me nista kilo granja lesim...
|
|
|
dino gp1
MS elite
moderator
Tržnica :
( 0)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: Rijeka
MojSkuter: GP1 open tuned
Auspuh: Gianelli shot
Kit: Malossi MHR replica
Ostalo na skuteru: Dellorto 19, Stage6 HPC, multivar 2000, e13, kevlar belt... više mi se neda pisati :)
Kaciga: CMS
Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
|
 |
« Odgovor #63 : 13 Lipanj, 2009, 21:42:45 » |
|
Rs moto na Kozali Vl:Robert slama Tel:511-050 Mob:091/5239084Same pohvale servis na 500km na Derbiu gp1 250 èovjek je sve prekontrolirao. Bio sam prisutan kad mi je radio servis i stvarno sam prezadovoljan cijena servisa je bila 380kn Ulje filter ulja i ruke  Ja sam im pustio skuter da mi ugrade kit, karb, radilicu i kvaèilo i zovu me nakon dva dana da doðem po skuter i da je ugradnja toga 680 kn (kao 2,5 radna sata), ja doðem gore a meni lik govori ugradili smo kit i radilicu pa kad se to razradi 500 km æemo staviti karb i kvaèilo (to bi mi naplatili još jedno 400-500kn  )... najgore je to što su ostavili diznu 60 na serijskom karbu  , mislio sam da su stavili bar 10 brojeva veæu diznu, sreæa da nije zaribao... uglavnom NISAM ZADOVOLJAN....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 07 Srpanj, 2009, 14:43:06 dino gp1 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Faba
Tržnica :
( 0)
forumski skuteraš

Spol: 
Mjesto: Zagreb
MojSkuter: Luna Versus 50
Kaciga: Kineska :)
|
 |
« Odgovor #64 : 10 Kolovoz, 2009, 10:40:30 » |
|
Luna Versus 50 Musil,Kobiliæi 300(prvi servis) 200 kn sve najbolje meni su mjenjali ulje i svjeèicu.Serviser(mislim da ga zovu Edo) zna stvarno sve,cak mi je davao i neke savjete.Imali su gužvu u servisu,a ja nisam nazvao da èu doæ ali odmah su me primili jer mi se zurilo na registraciju.Ako hoces mozes gledat kak ti slažu motor., èak su mi vratili i sveèicu jer je bila skoro nova sada moram na servis 1000 km i opet èu tamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
a alfa je Chuck Norrisu objasnio da ne skida nosac tablice!
|
|
|
Bluee
Tržnica :
( 0)
forumski pješak
Auspuh: brmmmm
|
 |
« Odgovor #65 : 17 Kolovoz, 2009, 23:28:52 » |
|
1. skuter-derbi gp1 50.2003god serviser -kridoma,osijek,2007 godine uzrok-crko skuter dijagnoza-zaribala masina,popravak 3000kn naravno nije popravak izvrsen kod njih vec kod jednog domaceg majstora i problem je bio u struji kod paljenja popravak 50kn 2. skuter-silverstone 50ccm serviser-enduro osijek uzrok-3 puta crkla radilica u 1500km naravno osim sto je bio nadrkan sto se mora zajebavati s takvim smecem od skutera (njegove rijeci) za kojeg je on ovlasteni serviser(da pokupi pare za servise) nije mi htio priznati garanciju,ali su mi ovi u pevecu svaki puta priznali i na njegovo nezadovoljstvo morao je svaki puta promjeniti.inace ok tip ,samo kad treba nesto napraviti gdje nemoze na brzinu dici velike pare postane ljigav.hvala bogu uspio sam ga prodati
3. skuter-kymco super 8 2t serviser-suzuki na gundulicevoj(osijek,ovlasteni za kymco) rezao mi slijepo crijevo i ostavio da izgleda kao da je odrezao sa skarama na pola crijeva.na pitanje koju mi je diznu stavio.dobijem odgovor da nezna ,ali da je stavio vecu.na pitanje dali cisti pregrade u auspuhu jer je jako zagusen kaze da nezna on to (ovlasteni serviser),ali nek odem kod skare ako sam cuo da oni to znaju.lupa mi nesto na skuteru.odgovor neznam sto je to ,ali imas garanciju pa ako ti rikne nemoras se brinuti
4. skuter-kymco super 8 2 t serviser skaro. neljubaznost na visokoj razini(osim onaj stariji majstor).ovaj mladji misli da je uhvatio boga za muda jer "zna" popravljati motore,a ni sef im nije nista bolji.na pitanje jednoga decka dali ustelavaju skutere na rezonantne auspuhe dobije odgovor da ako ce ulozit 4000kn za kit onda ce mu ici bolje,ostalo nista ne pomaze.drugim rijecima :neda nam se zajebavati jer mi ovdje popravljamo motore.idi mali jedi cokolino. popravak-ciscenje pregrada s auspuha rezultat.svaka im cast ono sto je ovlasteni iz suzukija ostavio onako gadno prerezano slijepo crijevo(ili katalizator,sta vec je) oni su lijepo izbrusili i sad se uopce nevidi da je bilo crijeva dolje.nisu mi dobro zasarafili zadnji poklopac na auspuhu pa su mi kroz par dana otpali sarafi i zadnji poklopac(poklopac i 1 saraf sam nasao).
uglavnom do sada nisam imao srece s majstorima za skuter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Giz
moderator
Tržnica :
( 0)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: Zaprešiæ
Kotrljam se...
|
 |
« Odgovor #66 : 18 Kolovoz, 2009, 00:06:51 » |
|
1. SKUTER: TGB R50X 2. SERVIS I GRAD: Nikad vidio servisa. Sve do sad sam radio doma. 3. KOLIKO KM: NA 4. CIJENA: NA 5. UTISAK (usluga i cijena): NA
Neki od problema do sad: Napuknula radilica Pukle obje nogare uslijed loših varova Pregorio dio instalacije uslijed duhova Uèestalo pregaranje zadnje pozicione lampice
Nikad bio na servisu, nikad kukao zbog toga, što sam u servisu mogao ostaviti ja sam radije bacio na tuning. Do sad me služi jako dobro a eksploatiram ga preko svake normalne granice i scoot se drži na okupu ko stijena.
Sve u svemu, scoot je za svaku preporuku dok za generalnog uvoznika nemogu dati jednu dobru rijeè. Em im ovlašteni servisi ne dobivaju zamjensku robu, cijene su uveliko preskupe, nisu sposobni poslati svojim servisima alat za obavljanje posla. Ovo znam iz prve ruke, remen recimo košta 300kn. Kevlar mi je 256 recimo... Pa tko je tu lud? Nadalje, trebalo mi je skinuti poklopac namotaja. U servisu mi èovjek kaže da nemože jer nema s èim, da mu uvoznik nije dao potreban alat. Dijelovi... što je to? Sa starih transportnih scootera skidaju ako je pokoji ispravan. Tužno i jadno. U startu zabrljali papire... Poslali 3x a prodavaè ni jednom dobio. Dok nisam išao u City jebati mater svima, tek sam tada saznao da pošiljke nije bilo. Papire sam dobio tek 2 tjedna nakon što sam scoot kupio... i tako dalje i tako dalje. Sve u svemu... Genero se pokazao u jako neprofesinalnom svjetlu i preko njih više nikad ništa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci. Dežurni forumski Gargamel.  Dobriša Cesariæ u recesiji... "Gle malu plaæu poslije kiše, platiš raèune i nema je više"
|
|
|
Drnda-1
Tržnica :
( +1)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: Opuzen
MojSkuter: nije i tvoj
Auspuh: hrdjav
Kit: gusani
Ostalo na skuteru: TGB 303R, gilera cx 125, piaspeedy 70
Kaciga: airoh
Killer on the road
|
 |
« Odgovor #67 : 18 Kolovoz, 2009, 00:43:54 » |
|
ja sam cekao papire isto oko mjesec dana.. u servis otisao jednom i nikada vise.. sjeb... mi matice koje dolaze ispre prednje polutke-ventilatora...sam doma i najbolje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
3alfa3
admin MS
Tržnica :
( +1)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: ZG
|
 |
« Odgovor #68 : 18 Kolovoz, 2009, 01:58:00 » |
|
Kevlar mi je 256 recimo...
Budi sretan. Ja danas trazio za Piaggio 50 i nema ga. Prodali zadnji meni pred nosom. A cijena: 257 kuna = kunu skuplje od tvog 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
luna500rr
Tržnica :
( +1)
maxi forumaš

Spol: 
Mjesto: Zmijavci
MojSkuter: Luna 70 Vision
Auspuh: SP6
|
 |
« Odgovor #69 : 18 Kolovoz, 2009, 10:08:52 » |
|
1. SKUTER: Luna 50 vision 2. GRAD I SERVIS: Imotski, samo jedan put bio u servisu nakon 400km i nikad vise niti imam namjeru 3. KOLIKO KM: 5-6t 4. CIJENA: Novcano je cjena bila nebitna kao cjena 2 tjedna cekanja na pregled, a motor zdrav 5. UTISAK: Nikad vise na servis...
Sam kupio odblokiran CDI, dao jednom majstoru da mi rjesi one gluposti na auspuhu isao 77 po satu... KVAROVI: Crkla svjecica na 1200km, zamjenio je, sve +5, otada samo jednu prednju sijalicu promjenio na 3000...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
EmirF121
Tržnica :
( 0)
forumski skejter

Spol: 
Mjesto: Brèko
MojSkuter: Aprilia SR 50 R 2008
Auspuh: Stock
Kit: Stock
Ostalo na skuteru: Red sponge, dizna 64, Stage6 naljepnice, STR8 poklopci štopa i žmigavaca.
Kaciga: HJC
|
 |
« Odgovor #70 : 27 Svibanj, 2010, 19:59:48 » |
|
Pozz
Nisam radio prvi servis, sad je vrijeme za drugi na 4000km. Šta ustvari rade na drugom servisu? Nisam siguran da æu ga vozit, jer bih ja to sam kod kuæe radio. Šta bi trebao provjerit?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
smoljovk
Tržnica :