Savjeti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

razbijen_skuter

 

     Oprez u prometu . Statistike ovoga ljeta pokazuju porast nesreća , a između ostalog i smrtnih slučajeva . Ne budite dio te statistike! 

Izdvajamo ovoga puta jednu priču koju možete naći na našem FORUMU ... 

SITUACIJA :  

" ...dakle čovjek skutom od 200 kubika vozio oko 100, ravnica...i čovjek mu sa sporedne ceste izletio...pogađate ishod. dakle, usprkos kočenju nije bilo moguće ništa drugo nego se sa oko 60 na sat zabio u vrata auta, i to doslovno, skuter se totalno zgnječio a on ostao u vratima

posljedice? 10 dana u bolnici, lom ramena, ruke, modrice po cijelom tijelu, o šoku da ne govorim.  "

 

ZAMOLBA  

s ovim postom želim apelirat na sve vas, vozače skutera, uvijek, a naročito po ljeti držite oči i uši otvorene i jako oprezno, nikad neznate koja će budala iz koje ulice izletit, oduzet prednost ili ne gledat mrtvi kut pri prestrojavanju i slično.

kako je meni instruktor u auto školi prije više od 10 godina rekao: "Na cesti nikad neznaš tko je pijan, lud, drogiran!" - e, ovo je zaista točno..

zato ljudi, pamet u glavu, i pomalo, bez ludiranja, naročito ljeti treba bit iznimno oprezan, vrućine, pad koncentracije, pritisak u zraku, sve su to čimbenici koji povećavaju rizik prometnih nesreća.

pozdrav svima, i čuvajte sebe i druge

 

 

ENIGMA 

 MojSkuter.com FORUM

 

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RIDE.jpg