Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 Zmaj iz prtljažnika

 100 km - za 10 kn

GAMAXSPILLOSC-2.jpg

Zahvaljujući dužini od 1,5 m i masi od 46 kg, Spillo SC-2 možete smjestiti u prtljažnik karavana, unutrašnjost kućice za kampiranje ili na palubu jahte. Usprkos tome, ovaj dopadljivo oblikovani proizvod tajvanske podružnice Suzukija, Gamax Moto Corporation, u vožnji iskazuje sve osobine mnogo većih i snažnijih skutera. Živahno se probija i kroz najveću prometnu gužvu, a osim u gradskoj svakodnevici, idealan je odlaske na izlete i korištenje na ljetovanju.


 Jednostavno, kud god se uputite, povezite ga sa sobom. Zahvaljujući ravnoj podnici, pogodnoj i za prijevoz tereta te dobro odmjerenom i udobnom, visoko postavljenom upravljaču, koji neće zapinjati za koljena ni pri najžustrijem manevriranju, Spillo čak i dvometrašima nudi sasvim dovoljno prostora za ugodan smještaj i vožnju. Kotači s naplacima od lakog lijeva, promjera 10 inča, s dobro profiliranim gumama, meko upijaju i znatnije neravnine. Za to su prvenstveno zaslužni teleskopski amortizeri na klasičnoj prednjoj vilici te stražnji monoamortizer dugačkog hoda, direktno pričvršćen ispod dobro oblikovanog, prostranog sjedišta. Istovremeno, kruti ovjes stražnjeg kotača pridonosi izvrsnoj ciklistici. Dvije snažne doboš kočnice vrlo učinkovito zaustavljaju lagani jednosjed, nosivosti 110 kg.
Najveću brzinu od 45 km/h Spillo ostvaruje zahvaljujući trajnom i izdržljivom 4-taktnom, 1-cilindarskom, 2-ventilskom, zrakom hlađenom motoru obujma 49 ccm, čija je unutrašnjost obložena specijalnom keramikom, uz deklariranu potrošnju goriva od 1,3 l/100 km. Suvremeno koncipirani hi-tech agregat zadovoljava Euro 3 normu, a potrebno ga je servisirati svakih 4000 km pa su troškovi korištenja i održavanja skutera simbolični.

Tehnički podaci

Motor: četvorotaktni, jedan cilindar s keramičkom oblogom, hlađen zrakom    
Broj ventila: dva ventila u glavi cilindra
Zapremina: 49,0 ccm
Provrt / hod: 36,0 x 48,6 mm
Kompresija: 8,4 : 1
Snaga: 3 KS
Napajanje: mehaničko, rasplinjač 22G0
Paljenje: elektronsko CDI; nožna poluga
Prijenos: varijabilni, automatski; lanac
Okvir: čelične cijevi
Ovjes: sprijeda teleskopska vilica; straga jedan amortizer s oprugom
Kočnice: bubanj; bubanj
Kotači / gume: 90/90-10 35 J; 90/90-10 35 J
Dimenzije (DxŠxV): 1500 x 620 x 920 mm
Visina sjedala: 680 mm
Masa: 46 kg
Nosivost: 110 kg
Spremnik: 3 l
Najveća brzina: 45 km/h

Promotivna cijena za gotovinu: 6.999 kn

Zastupnik za Hrvatsku: Magnetix, Zagreb

 

Više na našem FORUMu. 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg