Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

jezero

 

Ovoga puta nam je stigao na test novi People 250 S . Kymco i ovoga puta pokazuje zube i cilja na sam vrh klase . Pogledajte zašto..

Na prvi pogled je jasno da je Kymco ovoga puta dirnuo u pravo osinje gnijezdo skutera velikih kotača . Tu su već svima poznati Piaggio Beverly i Aprilia Scarabeo , ali i noviteti kao Peugeot Geopolis i Yamaha X-City . I čini se da se Kymco odlično pripremio za uspon na sam vrh klase...

 

 

bocno

 

Kymco nije riskirao dizajnom, limuzinski grub i masivan izgledom je vrlo prihvatljiv za gradske poslovnjake, i općenito one koji žele "klasiku" .

 

Kotači 16" i kočnice

 
People 250 S je opremljen sa velikim kotačima od 16 inča pa se i pokazao kao poprilično komforan i vrlo stabilan . Pri maximalnim brzinama , a ovaj skuter sam uspio potjerati i preko 140 km/h po satu , pokazuje da mu vožnja autoputem nije problem. Tada , pri toj brzini, do izražaja mogu doći i kočnice , a one su definitivno vrhunske, za što se brinu dva diska ispred , te disk iza , uz integralni sustav kočenja . Uglavnom mekane su , lijepo se doziraju, a po potrebi jako koče. A primjetite i detalje kao što su opletena kočiona crijeva. Sve za 5 .
kocnice
 
 

Motor i vozne osobine

 

Ovaj 250 ccm skuter je opremljen s odličnim potpuno konkurentnim motorom . Sama snaga od 21.7 Ks je odličan podatak, a u praksi sam skuter težak 158 kg (među lakšima u klasi) odlično ubrzava, i postiže sasvim solidnu krajnju brzinu od oko 140km/h uz potrošnju od cca 4.3 litre . Sam skuter se pokazao kao jako dobar, u gradu tj. gradskim gužvama gdje se skuter nameće lakoćom upravljanja, ali i na brzim dionicama gdje se može izvuč iz njega i brza vožnja tj. fino naginjanje u zavojima. Na autoputu skuter se ponaša mirno i čak s tim malim vjetrobranom nije ga problem voziti punim gasom.

iza
 
 

Ostalo
 
 
 
I kvaliteta izrade testnog Kymca je sam vrh današnje ponude te klase skutera . Vrlo dotjeran i uglađen, ovaj skuter je pokazao da se može dobiti i više tehnologije za manje novaca.. Već smo spomenuli kočnice, ali tu su još i LED Žmigavci i štop svijetlo koji osiguravaju da vas svi dobro vide (..a to doprinosi i modernom izgledu samoga skutera) kao i halogene lampe za prednje svijetlo koje osiguravaju vozaču odličnu vidljivost u noćnoj vožnji .
stop
 
 
Pregledni satovi nude pregršt informacija.
dashboard
 
Mjesta ispod sjedala ima za dvije jet kacige .
pod_sjedalom
 
 
 
 
A što još reći nego bravo, ovaj skuter možete dobiti za oko 32000 kuna što je potpuno opravdana cijena s obzirom na ponuđeno.
 
Iako moram priznati da bih rado vidio da ova klasa skutera napokon probije granicu i padne ispod 30000 kuna , čini se da to još nećemo vidjeti, bar ne ovoga ljeta..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
potok2
potok1

Zahvaljujem se tvrtci CROFUTURA što nam je ustupila ovaj skuter na ovo testiranje, ali i tvrtci MIMESA iz Velike Gorice na profesionalnoj usluzi prilikom preuzimanja samoga skutera.
 
 
 
 
Više pročitajte na našem FORUMu.
 
 
Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg