Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

vespa_lxv

 

Vespa je obogatila svoju ponudu za još dva ekskluzivna modela retro dizajna, LXV 50 i GTV 250 ie.

 

Vespa LXV je model kod kojeg se jednostavnost izmjenjuje s biranim detaljima, jasnom posvetom 60-im godinama prošlog stoljeća kad je Vespa postala simbol slobode i kretanja među mladima. Prednje svjetlo koje se nalazi na upravljaču je manje, minimalističko, te naglašava kromirani upravljač s kožnim ručkama i analognu instrument ploču u kromiranom okviru. Dvostruko sjedalo od fine kože koje odvaja vozača i suvozača također je preuzeto od prvih modela Vespe, ali je tehnička oprema najsuvremenija, 11-inčni prednji kotač, prednja disk kočnica i dvotaktni agragat od 50 cm³.

 

 

 

vespa_gtv

Vespa GTV je jedinstveni model obogaćen detaljima koji naglašavaju povratak samim počecima. Prednje svjetlo je po uzoru na prvi model Vespe iz 1946. godine smješteno na blatobranu, a kromirani upravljač ima moderni, motociklistički izgled. Kao i kod modela LXV kožno sjedalo je dvostruko, odvojeno za vozača i suvozača s vidljivim dvostrukim prošivom koji naglašava koliko je pažnje posvećeno detaljima u izradi ovog posebnog vozila. Tehnička oprema je opet u potpunosti preuzeta s novog modela, GTS. Dvostruki stražnji amortizer, dvostruka disk kočnica, 12-inčni kotači i suvremeni Quasar agregat od 250 cm³ s elektronskim ubrizgavanjem goriva koji razvija 22 KS i brzinu od 122 km/h.

Cijena ovih ekskluzivnih modela je za LXV 50 22.616 kn, a za GTV 250 41.368 kn, a boje u kojima su dostupna oba modela su Avio siva i Portofino zelena.

 

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg