Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

×

Error

smf2: Unknown column 'smileyOrder' in 'order clause'

SCO

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u popravcima skutera i motocikala, te višegodišnje iskustvo u pripremanju istih za natjecanja prvenstva Hrvatske s zapaženim rezultatima...

SCO

Nalazimo se u Osijeku, u Reisnerovoj ulici 138 (malo prije vodovoda), te nas možete kontaktirati svaki radni dan u vremenu od 8-16 sati. Možemo Vam ponuditi prijevoz neispravnog vozila do servisa, izlazak na teren, pripreme za registraciju, tuning, redovne servise, generalne popravke i još mnogo toga u najkraćem vremenskom roku te po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Kontaktirati nas možete i na broj mobitela: 0955295829 ili dolaskom u sami servis. Nadamo se da ćete biti zadovoljni kvalitetom usluge te uspješnoj suradnji.

SCO

 

SCO

Više info: www.sco.com.hr

 

Komentari sa MS foruma
Odg: Skuter Centar Osijek -- gumy
2015 Sij 12 10:04:18 PM
hvala, trudimo se ;)  :hello:
Odg: Skuter Centar Osijek -- Corector
2015 Sij 12 09:29:12 PM
Pravo osvjezenje nakon Skare, Gumy je ozbiljan momak s iskustvom i pravim pristupom za skutere :icon_thumright: Na youtubeu i dan danas pogledam snimku njegovog aeroxa kojeg je vrhunski ustelao jos prije nekoliko godina. Cak je i djevojka prava, nije skinuta s interneta, pa ljudi moji ovakva se ozbiljnost ne vidja nigdje :notworthy:
Odg: Skuter Centar Osijek -- gumy
2015 Sij 06 06:00:53 PM
Hvala još jednom na objavi, postati cu ovdje u temu kad budemo imali neke promotivne akcije (trenutno je jedna u toku, od sutra ce biti na web stranici pod novostima), ili kad bude bio neki zanimljiv projekt ili popravak :hello:
Odg: Skuter Centar Osijek -- stefek_kc1
2015 Sij 06 05:06:39 PM
bio,vidio...mnogo lepo..posebno bimota  :icon_biggrin:
Odg: Skuter Centar Osijek -- eladio
2015 Sij 06 12:57:19 PM
Evo , tko kaze da se u Osijeku nema gdje servisirat skuter?  :icon_biggrin:

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg