Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Ukradena je 01.06.2015 u Novom Zagrebu. Frajer je bio "siguran kupac" i za vrijeme probne vožnje je zbrisao i ugasio je mobitel i ne javlja se. Predstavio se kao Ivan iz Rijeke, broj mobitela 0955157962 , imao je plavu majicu dugih rukava sa kapuljačom nike,  usku trenirku, gucci torbicu nešto kao pernica, malo veći flaster sa lijeve strane vrata pa nije mogao normalno zakrenut glavu, sitnije je građe i kratko ošišan. Po naglasku mislim da je dečko iz Karlovca ili iz tog kraja.

 

RUNNER 180


Opis skutera: mašina je na novo složena ( klip cilindar radilica .....) ima multivar i malossi glavu , plastični poklopac glave , auspuh je hrđav i varen kod grane , puknuta gornja ušica nosača čeljusti na mašini ,  curi ulje iz posude ulja , perla bijele felge na zadnjoj je polini naljepnica , prednje vxr vilice u super stanju , mašina stoji ukoso malo jer su pikse u nosaču gotove , plastike u lošem stanju , nema prekidače od svijetla , kada puknuta naprijed , original crveni ključ ali bravica nekaj zeza  , ako neko vidi/čuje  da prodaje neko dijelove od 180 a nesto se poklapa sa gore navedenim molim da javi itd..

Za bilo kakvu korisnu informaciju molim da me se kontaktira da posjetim navedenog ****** ..... novčana nagrada za korisnu informaciju. Više na MS FORUMu.

 

RUNNER 180

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RIDE.jpg