Savjeti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

      Postoje različite verzije razmišljanja kako se razrađuje mašina svakoga motora ,a pogotovo skutera. Od varijante da se razrada radi pod maximalnim okretajima, prema varijanti da okretaji motora budu što minimalniji. Ja se nebi osvrtao na sve te "teorije" , ali bi za početak napomenuo da se na razradu nikako ne zaboravi..

Skuteri su posebna priča, za početak jer nemaju brzine , a i voze se uglavnom uvijek po principu "puni gas-pušten gas" . Tu je još problem eventualne skinute blokade na manjim modelima, razno razni kitovi , i slično.. Ono što jedino mi zvuči logično je da slušate upute proizvođača, ipak valjda oni najbolje znaju , definitivno bolje od razno raznih samoprozvanih stručnjaka.. A tu je i pitanje jamstva koje nije za zanemariti..

Uglavnom, da zaključim ovo kratko razmišljanje, oni koji kupe skuter neka se dobro raspitaju kod svojih ovlaštenih servisera što im je najbolje za njihovoga ljubimca , i neka to ne zanemaruju, pa će svog mezimca dugo i sretno voziti bez većih problema .

 

Više o tome na FORUM u. 

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg